Hotellet har fået en ny restaurantchef og to nye køkkenchefer.

Hotel Randers oplever en stærkt øget aktivitet efter corona-restriktionerne er fortid med masser af forretnings- og turistgæster. Også restaurantaktiviteterne på det ikoniske hotel udvikler sig rigtig positivt, skriver Hotel Randers i en pressemeddelelse.

I den forbindelse er har hotellet foretaget en række nye udnævnelser.

Morten Dahl Nielsen er blevet ansat som restaurantchef. Han er udlært tjener på Hotel Dagmar i Ribe og udlært kok på Michelin-restauranten Kong Hans i København under den kendte kok Thomas Rode.

Han har omfattende erfaring fra restauranter i såvel Sydafrika som i Danmark, herunder Kroghs Fiskerestaurant, Mielcke og Hurtigkarl, Divan 1 og Illum Rooftop.

Erfaringen vil være et aktiv i den videre udvikling af både à la carte- og selskabsaktiviteterne på Hotel Randers.

Køkkenchefer

Daniel Juul og Emil von Benzon er begge er udnævnt til køkkenchefer og udgør den gastronomiske ledelse på Hotel Randers.

Daniel Juul færdiggjorde sin uddannelse på Fladbro Kro og har siden kreeret gode madoplevelser til randrusianerne på Hotel Stephansen, hos Norevent og senest i køkkenet på Hotel Randers.

Emil von Benzon er ligeledes uddannet på Fladbro Kro. Efterfølgende har hans karriere indeholdt jobs hos Kæhler i København, hos MIB i Aarhus, på restaurant i Val Morel i Frankrig og hos Michelin-restauranten Substans i Aarhus.

»Vi er rigtigt glade for de kvaliteter, som de nye udnævnelser tilfører vores restaurantaktiviteter. De bidrager væsentligt til vores planer om ikke blot at være byens hotel, men også en af byens bedste restauranter til daglig og til fest,« udtaler direktør for Hotel Randers Sven Eskildsen i pressemeddelelsen.