Klokken 13.40 mandag eftermiddag​ skete der et færdselsuheld i krydset ved Ørneborgvej og Grenåvej i Randers. En 62-årig kvindelig bilist foretog et venstresving og ramte ind i siden på en bil ført af en 58-årig kvinde. Ingen af parterne kom umiddelbart alvorligt til skade. Den 62-årige blev sigtet for ikke at overholde sin vigepligt.

På Ymersvej​ i Randers skete der også et færdselsuheld. Her kørte en 59-årig mand klokken 14.05 mandag uden om en bil, der holdt parkeret i siden af vejen, hvorefter han ramte ind i en modkørende bil ført af en 65-årig mand. Ingen af parterne kom umiddelbart til skade. Den 59-årige blev sigtet for at have forårsaget uheldet.

En 53-årig mand​ blev mandag aften klokken 21.34 anholdt og sigtet for at have kørt narkokørsel på sin knallert, da han blev standset af en patrulje på Rådmands Boulevard i Randers. Da den 53-årige havde en mindre mængde amfetamin på sig, blev han også sigtet for at besiddelse af euforiserende stoffer.