Klokken 15.07 tirsdag bemærkede​ en patrulje en mand, der kom kørende på et el-løbehjul ad Nørrebrogade i Randers. Da manden ikke havde den lovpligtige hjelm på, kørte betjentene op til ham og aktiverede kortvarigt horn og lygter for at gøre ham opmærksom på, at han skulle standse.

Det fik dog manden til at accelerere og køre væk fra politiet mod Violvej, hvor han smed løbehjulet fra sig midt på gaden og fortsatte til fods gennem en åbenstående garage. En betjent satte efter ham til fods, og jagten fortsatte gennem tre villahaver og ud på Solsikkevej, hvor manden smed en lille pose fra sig, umiddelbart inden han blev indhentet og anholdt.

Den 23-årige mand erkendte dog, at posen var hans, og at den indeholdt amfetamin. Han blev derfor både sigtet for narkobesiddelse, for ikke at efterkomme politiets anvisninger og for at have kørt på el-løbehjul uden at have anvendt cykelhjelm.

Han oplyste, at løbehjulet var et, han havde taget fra en kammerat, men at han ikke vidste, hvem det tilhørte. Betjentene tog det derfor med på stationen til nærmere undersøgelse.

Efterfølgende besøgte betjentene den 23-åriges bopæl i Randers NØ for at undersøge, om der også her befandt sig narkotika. I lejligheden fandt betjentene en mindre mængde hash i et køkkenskab, hvilket gav den 23-årige endnu en sigtelse for besiddelse af narkotika.