Ved 12.30-tiden tirsdag fik​ en 92-årig kvinde besøg på sin bopæl på Godthåbsvej i Kristrup. Gæsten var en kvinde, der oplyste til den 92-årige, at hun var hendes kommende nabo, og at hun gerne ville hilse på.

Den 92-årige kvinde inviterede kvinden indenfor, og de satte sig ud i køkkenet, hvor kvinden tog en noget chokolade frem fra sin taske og tilbød nogen til den ældre kvinde. Efter de havde talt sammen i noget tid, rejste kvinden sig op og sagde, at det var tid til at komme hjem.

Efter de havde sagt farvel til hinanden, bemærkede den 92-årige kvinde, at flere skuffer stod åbne, at flere hylder var rodet igennem i stuen og i soveværelset, og at der var stjålet smykker og kontanter.

Den ældre kvinde er helt sikker på, at hun havde kontakt med kvinden hele tiden, og derfor formoder hun, at der har været en tredje person i huset, mens de to kvinder talte sammen i køkkenet.

Kvinden beskrives som: udenlandsk af udseende, 25 til 30 år gammel, 165 til 175 centimeter høj, almindelig af bygning. Hun var lys i huden, og så havde hun lyst, mellemlangt hår. Kvinden talte dansk med accent.

Det er ikke længe siden, en ældre mand var ude for noget lignende, da en kvinde tilbød ham kage, som, hun forklarede, var tilovers efter en indflytterfest. Efter kvinden var gået, opdagede manden, at en sikkerhedsboks var blevet stjålet.