Allerede i Randers Festuge tog halgulvet i Arena Randers imod pensionistkaffebordet. Og nu venter idrætsudøverne.

KIAN JOHANSEN

Det er ikke nogen nem opgave at overtage en arena med masser af fejl og mangler, som man skal forhandle med totalentreprise-tageren Max Bøgl om at få fikset.

Men det går fremad, mener Morten Arnesen, der har været direktør for Randers Idrætshaller og dermed også Arena Randers, siden 1. april i år.

Senest er halgulvet i Arenaen blevet klar efter en udskiftning henover sommerferien. Og selvom der manglede lister i kanterne, så var nogle af de første der indtog det nye halvgulv de pensionister der deltog i det traditionsrige kaffebord tirsdag i Randers Festuge og efterfølgende var det de handicappede, der deltog i det lige så traditionsrige Handicap Festival.

Halgulv er færdig

En færdigmelding af halgulvet skulle være leveret senest i slutningen af denne uge og nu arbejder Morten Arnesen hen imod at få løst endnu et par syns-og skønssager de kommende måneder. Det handler blandt andet om flere af tribunerne og udluftnings-anlægget.

»Det er super positivt, at vi har et halgulv der fungerer og at al idrætten i hallerne nu er i gang for alvor. Nu er alt funktionelt og næsten uden begrænsninger. Vi er så småt ved at finde en hverdag i det hele og snart kigger vi som organisation hen imod planlægningen af 2023 og frem, hvor vi for alvor kan begynde at vise hvad en arena kan byde på. Det glæder vi os til,« siger Morten Arnesen.

Allerede nu er der mindre arrangementer i Arena Randers, blandt andet Cirkus Maskot, et Formel 1 foredrag med Peter Nygaard og så planlægges der en foredragsrække den kommende tid.