Flemming ‘Bamse’ Jørgensen boede en del af sit liv i Randers. Derfor skal han naturligvis hyldes lørdag 27. august, når filmen ‘Bamse’ har premiere.

Når filmen ‘Bamse’ får premiere i Nordisk Film Biografer Randers, går det ikke ubemærket hen. For foruden, at der venter en film med et varmt og menneskeligt drama og med Bamses største hits som lydtæppe, er Bamse nemlig født i Randers.

Lørdag 27. august vil Nordisk Film Biografer Randers markere filmen og opfordrer derfor de lokale borgere til at besøge de bløde biografsæder og nyde filmen om Bamses liv.

De går nemlig på gaden iført Bamses velkendte smækbukser og sammen med en musiker, der fortolker Bamses velkendte hits, vil de hylde Flemming ’Bamse’ Jørgensen og skabe en hyggelig oplevelse for gæsterne i Randers midtby.

»Vi håber at skabe smil og sang på folks læber, når de hører musikken live på gaden, og så vil vi selvfølgelig opfordre alle til at komme ind og se filmen. Både da det er en stærk og rørende fortælling om en folkekær mands liv, men også fordi Randers kan være stolte af at han levede en del af sit liv her, og dele i filmen faktisk er optaget i byen,« fortæller Rene Jensen, biografchef Nordisk Film Biografer Randers, i en pressemeddelelse.

Rørende fortælling

Filmen ’Bamse’ er en hyldest til den folkekære danske musiker, der har givet os klassikere som ‘Vimmersvej’, ‘Hvorfor går Louise til bal?’ og ‘I en lille båd der gynger’.

Bag det varme smil og smækbukserne gemmer der sig en stærk og rørende fortælling om en mands livslange stræben efter anerkendelse og kærlighed.

Flemming ‘Bamse’ Jørgensen bliver som den eneste af 12 søskende bortadopteret.

Hans adoptivfar ønsker, at Flemming skal overtage familiens fabrik, men til faderens skuffelse vælger Flemming musikken og bliver frontmand i Bamses Venner. En splittet baggrund, der sætter sig dybe spor i Flemmings liv.

’Bamse’ er et varmt og menneskeligt drama, der med Bamses største hits som lydtæppe fortæller hans livshistorie.

Filmen har officielt premiere 25. august.

gs