Daniel Madié, Bestyrelsesformand Randers Havn, Natskyggevej 12, Randers

Hvor er det en fornøjelse, to weekender i træk, at være vidne til så store og flotte arrangementer på Randers havn.

Aviser og nyhedssites flyder over med positive historier, flotte billeder og glade mennesker fra henholdsvis Randers ugens brag af en fest på havnen forrige lørdag og gårsdagens Harbour Challenge løb samme sted.

Samlet har mange tusinde mennesker enten deltaget direkte i eller været tilskuer til arrangementerne i disse weekender.

For at alt dette overhovedet kan lade sig gøre, har en del af de virksomheder der har deres drift på havnens arealer gjort en stor indsats. Tusind tak til jer,- for sponsorater, arbejdskraft, maskiner, træflis bunker, arealer, traktordæk med videre.

En særlig tak også til Randers Havn og medarbejderne – Erik, Jette, John, Kurt, Lars, Lene, Mai-Britt, Ole, Per, Peter og Rune. Det er skønt at læse i artiklerne – hvordan tusinde randrusianere elsker lysregattaen, tivoliet, fyrværkerishowet og hele havnedag i festugen – og hvordan eksempelvis Natasha fortæller i Amtsavisen hvor fantastisk Harbour Challenge er netop i Randers fordi man kan arrangere det i en havn.

Det er tilsyneladende meget sjældent at det finder sted. Derfor kommer der også deltagere fra alle dele af Danmark og en del fra udlandet til Randers til denne begivenhed kan jeg læse mig til.

En kæmpe tak skal alle de frivillige også have, I har knoklet nat og dag for at gøre arrangementerne klar.

Godt gået alle sammen.

Og tak for besøget til alle gæsterne, fra nær og fjern. I er velkommen, I kommer bare igen en anden gang, Randers og byens havn har meget at byde på.