Kommentarerne er fra Din Avis’ facebookside. Find os på: www.facebook.com/DinAvisRanders

KIAN JOHANSEN

Din Avis har i flere artikler fortalt om Legeparken i Kolding, der for 30 år siden mindede om Doktorparken. Kunne Randers lade sig inspirere af Kolding? Her er læsernes reaktion.

Thomas Dahl:​ Kommunen skal bare lave parkering på den anden side af Viborgvej. En rundkørsel i stedet for krydset. Samt en tunnel under Viborgvej. Så mangler vi så bare, at man også åbner op mod Viborgvejs ishus med en lille bro over bækken, så man er fri for at gå.

Joann Hanmer:​ Det er virkelig en skam at vandbassinet blev nedlagt i Doktorparken. Der kølede vi tit af som børn og havde det dejligt i det kølige vand.

Kirsten Damgaard Nielsen:​ Alting skal ikke være tivoli. Vi har Randers Regnskov til børnene og badeland. Jeg elsker Doktorparken som den er. Men jeg undrer mig i den grad over, at der ikke er en café der går ned til Gudenåen.

Lene Dolmer:​ Lad os få en kæmpe legeplads med noget til alle aldre, så vi ikke længere skal køre til f.eks Århus. Den ved Botanisk Have i Århus er super hyggelig, og samtidig kan man gå en stille tur i parken og nyde roen 🙂 Det ville være så fedt at få i Randers.

Peter Hørdum Weje:​ Super ide. Også Sønæs ved Viborg er godt. Her har man også blandet leg, hygge og vand sammen. Det ville være fedt for Randers med sådan en oase.👍👍

Julie Hussmann:​ Masbyparken i Fredericia er også fantastisk og man kunne sagtens tage ideer derfra. Vi mangler sådan et samlingssted i Randers.

Anitta Gunbjørg Dolmer:​ Det er en rigtig god ide. Vi mangler sådan et sted i Randers 🙂

Karina Lagerstedt:​ Det ville da være fedt med nogle cykelbåde og kanoer 👏

Ayoe Thorvaldsen:​ Det er en mangelvare i Randers, hvor familier med børn, kan tage en tur på vandet mm. Ishus med overvågning osv.

Lone Haugbjerg Larsson:​ Ja det er da en super god ide.., det er bare om at komme i gang…👍👍

Jan Peder Svendsen:​ Fantastisk ide, sæt i gang Randers. Et kæmpe uforløst potentiale ❤️

Lars Bastrup:​ God idé. Men Randers Kommune kommer ikke til at gøre noget aktivt for at forbedre parker eller grønne områder. Det må private fonde stå for. Der er så meget potentiale i Randers, men man lukker mere og mere ned😔

Sandra Arnoldsen Horsmark:​ Kolding er et fantastisk sted ❤️ alle elsker legeparken i Kolding ( især børn )

Klaus Søgaard:​ Ja, klart skal man det, bare husk p-pladser og naboer med ind i planen.

Jette Etly Binder:​ Der er også Madsbyparken i Fredericia man kunne kigge lidt efter.

Anne Forslund Dinnesen:​ Jeg har været i den i Kolding og den er virkelig hyggelig, uden at være ’action’ præget. Der er masser af steder ungerne kan løbe og klatre på og steder voksne kan sidde en stille sund og nyde udsigterne.

Bodil Elsborg:​ Ja da en fantastisk ide 👌🍀👒

Merete Linneberg Bæk: ​Doktorparken bør fredes. Ideen med en aktivitetspark er interessant, men ikke beliggenheden ved Doktorparken.

Helle Vibeke Andersen:​ Jeg elsker at gå en tur i den dejlige stille og rolige Doktorparken… Det ville jeg godt nok være ked af at få erstattet af larm og skrig og skrål.

Frantz Glantz-Jørgensen:​ Det ville være rart, hvis Doktorparken blev attraktiv igen.

Søs Simonsen:​ Det her med Doktorparken som legeplads, nej tak. Nu skal Randers Kommune tænke sig om. I stedet for at abe efter andre kommuner. De skulle mere tænke på Jens Otto Krags plads. Om man ikke kunne gøre noget godt for de unge mennesker. Lave en rulleskøjter/løbehjul bane, som er med tag over/lys så alle kan,se hvad der sker.

Kommentarerne er fra Din Avis’ facebookside. Find os på: www.facebook.com/DinAvisRanders