KIAN JOHANSEN

De vil godt lytte, de kære politikere, men bare fluks at finde penge til en tiltrængt fornyelse og en ny tankegang i brugen af parkerne i Randers, det bliver straks sværere.

Og det er fuldt forståeligt, blot de tager inspirationen til sig og handler på det, når et er muligt.Det kan du læse om her på Din Avis. Vi har nemlig præsenteret politikere og læsere for ideen om at omdanne Doktorparken, eller andre parker til en legepark, efter inspiration i Kolding hvor deres legepark samler og forener folk på tværs af alder, løncheck og hudfarve.

Parken tilhører ALLE i byen og 100.000 besøger den hvert år. Den sætter folk i gang med et job, folk leger gratis og griller i de opstillede grillhuse. Og så forener den foreninger og børn i lokaler du kan låne gratis.Tænk, hvis vi kunne bruge noget så ordinært som en grøn park til at samle flere borgere i leg og fællesskab.

Det koster penge, men mon ikke de er givet godt ud, hvis det forener randrusianerne – istedet for at splitte dem.

På Din Avis Facebook-side har kommentarsporet vist, at ideen om at lade sig inspirere af Kolding, det giver positive bemærkninger fra de fleste. Dog er der forståeligt mange der ikke ønsker, at Doktorparken omdannes til et tivoli. Parken tjener et andet formål, lyder det.

Det gør det måske. Men tænk, hvis vi blot lod os inspirere af alle de gode tiltag i Kolding og skabte endnu bedre rum til leg i vores parker.

Børnene er vores fremtid, så giv dem da de udendørs rum, som de fortjener.