Tirsdag skete der et færdselsuheld​ klokken 7.43 i krydset Mariagervej/Nordskellet i Randers. En 20-årig mandlig bilist foretog et venstresving ind foran en 46-årig kvinde, der kom kørende lige ud på knallert og ramte ind i bilen. Hun kom umiddelbart ikke alvorligt til skade. Bilisten blev sigtet for ikke at overholde sin vigepligt.

Senere på dagen skete der også et færdselsuheld​ på Lucernevej i Randers. En 49-årig kvindelig bilist svingede kort før klokken 16 ind på en p-plads og ramte ind i en 16-årig dreng, der kom kørende ligeud på knallert. Drengen kom umiddelbart ikke alvorligt til skade. Kvinden blev sigtet for ikke at have overholdt sin vigepligt.

I øvrigt blev en​ 35-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for narkokørsel, da han blev standset af en patrulje på Gyldenlundsvej i Assentoft. Det skete tirsdag klokken 13.34.