De musikglade randrusianere kan godt se frem til den 17. november, hvor det populære tribute-band, Queen Machine, indvier koncertformatet i den nye Arena 1.

Queen Machine har tidligere med stor succes spillet Randers op, og Arena Randers og Futurelive glæder sig til at give endnu flere muligheden for at opleve alle de udødelige hits fortolket af nogle af landets, måske verdens, bedste Queen-performere.

Ser frem til et brag

Nu åbner de den nye Arena 1 i Randers, og det kan hele byen godt begynde at se frem til.

»Arena Randers er kendt som en førsteklasses sportsarena, og nu kommer turen så til vores eminente kulturfaciliteter i Arena 1, der er blandt de bedste i landet. Og det kommer koncerten med Queen Machine til at slå fast med syvtommersøm. Vi kan slet ikke udtrykke, hvor meget vi glæder os til at invitere byens borgere til et brag af en rockkoncert,« siger Morten Arnesen, ny direktør for Arena Randers, i en pressemeddelelse.

I over ti år har Queen Machine med stor succes begejstret publikum på danske såvel som udenlandske scener med storslåede og medrivende koncertoplevelser. Og nu er turen så kommet til Arena Randers.

»Man kan ikke sætte spørgsmålstegn ved Queen Machine talent og evne til at underholde. Når de går på scenen, er det altid en fest, og spilleglæden hos de fem gutter er aldrig at tage fejl af. Derfor er vi stolte af, at vi har fået dem til at slå et smut forbi Randers,« siger Kristian Gislason, direktør for Futurelive som er medarrangør