Ejer og direktør af Invita Randers, Kåre Stephansen, kan nu stolt se tilbage på sit første regnskabsår 2021, der byder på et yderst tilfredsstillende resultat.

I september sidste år købte nuværende ejer og direktør, Kåre Stephansen, Invita Randers A/S med henblik på at fastholde og videreudvikle virksomheden, fordi han havde en personlig drøm om at blive selvstændig erhvervsdrivende.

Kåre Stephansen kan nu stolt se tilbage på sit første regnskabsår 2021, der byder på et yderst tilfredsstillende resultat på 1,9 millioner kroner før skat.

»Første regnskabsår som ejer er gået, og det har været en fantastisk rejse – både personligt og forretningsmæssigt. Det har været lærerigt og hårdt men også en kæmpe glæde at gå på arbejde hver eneste dag,« siger han i en pressemeddelelse.

Dedikeret team

»I Invita er vi ”dedikeret til din drøm”. Vi bestræber os på at få kundernes drømmekøkken til at blive virkelighed. Men min egen personlige drøm er også gået i opfyldelse. At få min egen virksomhed har i mange år været en drøm for mig. Sådan et regnskabsår, som vi nu kan se tilbage på, overgår alle mine forventninger, og jeg er meget overvældet,« siger Kåre Stephansen og fortsætter:

»Jeg har det mest dedikerede team, som hver dag arbejder med funktionalitet, æstetik, indretning og farver i tæt relation til vores kunder. På vores store byggeprojekter har vi dygtige projektledere, som sikrer, at vi afleverer et godt produkt til rette tid. Det gør mig enorm stolt.«

Virksomheden er lokalt forankret og har et stort ønske om at støtte det lokale liv i Randers. Derfor kan de også kalde sig sponsorer af 250 løbetrøjer, som løberne i ’Vi Løber i Randers’ tager på, når de skal ud på vejene.

gs