En patrulje bemærkede tirsdag kl. 10.00 en 30-årig motorcyklist på Dronningborg Boulevard i Randers. Da den 30-årige opdagede politibilen, gassede han op og forsøgte at køre fra patruljen. Under forfølgelsen kørte han to gange over for rødt lys, ligesom han kørte op på en cykelsti, hvor han med høj fart kørte meget tæt forbi to vejarbejdere, som blev nødt til at springe til side for ikke at blive ramt.

Omkring krydset Dronningborg Boulevard/Udbyhøjvej satte den 30-årige farten helt ned, og betjentene, der var kørt efter ham, kørte ind foran ham. Her gassede den 30-årige pludseligt op og ramte ind i politibilen, inden han kørte videre. Han nåede dog ikke langt, inden han standsede og blev anholdt.

Da den 30-åriges kørsel betragtes som vanvidskørsel, blev hans motorcykel beslaglagt med henblik på konfiskation. Han er nu sigtet for narkokørsel, kørsel uden førerret og for at have bragt andres liv og førlighed i fare og er varetægtsfængslet i 4 uger. Motorcyklisten nægter sig skyldig, men kærede ikke kendelsen.