Award for tredje gang med uddeling af ti forskellige priser.

ANETTE BONDE

Randers Business Awards afholdes i år tordag 6. oktober. Awardshowet stables på benene af Biznet Randers, der er en netværksorganisation bestående af 11 lokale erhvervsnetværk.

Der skal uddeles 10 forskellige priser, og der er tre nominerede til hver pris. De 10 priser er Årets Team, Årets Paul Harris Rotary Pris, Årets iværksætter, Årets Ejerledede Butik, Årets Business-Q Vinder, Årets Kædebutik, Årets Virksomhed, Årets Hæder, Årets Vækstvirksomhed og Årets CSR-Arbejdsplads.

Alle er velkommen til awardshowet, der finder sted på Randers FC – Thor Lounge på Viborgvej. Der er stadig få billetter tilbage.

Tanja Skjødt-Jakobsen, Biznet Randers. Foto: Biznet Randers.

Hyldest og netværk

Tanja Skjødt-Jakobsen, Biznet Randers, forklarer, at Randers Business Awards helt præcist er en hyldestaften til erhvervslivet. Samtidig er det en aften med rige muligheder for at netværke.

»De fleste er fra erhvervslivet, og mange virksomheder inviterer deres medarbejdere med og bruger det som en personaleaften.«

Desuden vises der videoer med alle de 30 nominerede.

»Så på den måde er det også en god anledning til at se, hvad der sker i erhvervslivet i Randers.«

For at stable sådan en aften på benene, kræver det stor opbakning fra det lokale erhvervsliv. Og det roser Tanja Skjødt-Jakobsen i store vendinger.

»Faktisk oplever vi, at nogle virksomheder selv henvender sig for at spørge, om der er noget, vi kan bruge hjælp eller støtte til.«

Eksempelvis går to lokale madleverandører, Livretten og MadXpressen, sammen om at lave maden til aftenen.

»Det viser rigtig meget om hvad sådan en aften også kan, nemlig bringe netværk i spil og skabe gode samarbejdsrelationer.«

Mange kvindelige erhvervsfolk

Lene Nørgaard, næstformand i Q-Vinderne, glæder sig over, at Q-vindernes pris, Årets Business Q-vinder, og Randers Business Award blandt andet er med til at sætte fokus på kvindelige erhvervsfolk i Randers.

»Vi får fokus på, hvad der rører sig, og på hvilke erhvervskvinder, der er i Randers. Og her er mange.«

Men det er hele erhvervslivet, det gælder, understreger hun.

»Vi får en synliggørelse af mange erhverv og af dem, der gør en ekstra indsats på både godt og ondt, blandt andet under corona-pandemien.«

»Et fantastik markedsføringsstunt«

Hun kalder det for en fantastisk markedførings-stunt for Randers, også ud over kommunegrænserne.

»Vi får en anerkendelse og branding af det lokale erhvervsliv. Vi får for eksempel fortalt, at Randers Handsker, der er nomineret i år og er kendt ude i verden, faktisk kommer fra Randers.«

Den øgede synlighed spiller igen ind i optimeringen af erhvervslivet, idet den kan være med til at tiltrække god arbejdskraft.

»Og samtidig er det en branding af vores kommune, der passer godt på vores erhvervsliv. Der er jo en årsag til, at vi har så mange gode virksomheder i Randers, og det skal vi holde fast ved.«

​Randers Business Awards

Se de ti priser herunder samt Prisejer og de tre nominerede i hver gruppe:

 • ÅRETS TEAM, Jyske Bank: Conmedia, Makeen Envirotech og A1 Consult.
 • ÅRETS PAUL HARRIS PRIS, Rotary Randers Østre: Roger Buch, forskningslektor i samfundsfag ved Danmarks Medie- og Journalisthøjskole samt centerleder for Media Maker Space. Svend Brinkmann, professor i almenpsykologi og kvalitative metoder på Det Humanistiske Fakultet på Aalborg Universitet.
 • Kim Dalsgaard, direktør og ejer i Dansk Affaldsminimering.
 • ÅRETS IVÆRKSÆTTER, Erhverv Randers: Agriteam Bernt Villadsen, virksomhed bestående af landbrugsmæglere. Mobilplan, har skabt et digitalt projektstyringsværktøj til håndværkere- og entreprenører. El Recyckling, virksomhed med fokus på bæredygtig genbrug af elektronik og baseret på cirkulær økonomi.
 • ÅRETS EJERLEDEDE BUTIK, Randers City & Randers Storcenter: Livsstilsbutikken Maak, Byens ismejeri og Armlæn Lounge Café.
 • ÅRETS BUSINESS Q-VINDER, Q-vinderne: Lisbeth Grove Mikkelsen fra Wallpipe, Rina Hansen fra Randers Handsker, og Lise Reo fra Libopé Jewels.
 • ÅRETS KÆDEBUTIK, Randers City & Randers Storcenter: Bog & Idé – Randers Storcenter, Skjoldburne og Tøjeksperten.
 • ÅRETS VIRKSOMHED, Erherv Randers: Cykelproducenten HF Christiansen A/S, modevirksomheden Nü Danmark og Vulkan, der producerer slidbanedæk.
 • ÅRETS HÆDER, : Vi Løber i Randers (VLIR), Gudjon Oskar Smarason der er indehaver af Skousen i Randers, og Torben Kjeldsen, forretningsfører i Randers gymnastiske Forening.
 • ÅRETS VÆKSTVIRKSOMHED: Kronjyllands El-service ApS, EHJ Energi A/S, og A.E. Maskiner ApS.
 • ÅRETS CSR-ARBEJDSPLADS: Nemt og Rent, Borups Service og C&L A/S.

​ ​