Rikke Futtrup er ansat som leder i Dagtilbud Nordvest, der dækker ni institutioner i det nordvestlige Randers.

Rikke Futtrup bliver i stillingen som dagtilbudsleder efter at have været konstitueret leder i Dagtilbud Nordvest siden marts 2022. Det skriver Randers Kommune i en pressemeddelelse.

»Jeg glæder mig til at udvikle videre sammen med Rikke og dermed arbejde på rammerne, som skal sikre de gode vilkår omkring arbejdet med trivsel, udvikling og læring for børnene i den nordvestlige del af Randers. Et arbejde som dagtilbuddet allerede har flot fokus på. Jeg ser også frem til, at Rikke skal medvirke til den fortsatte pædagogfaglige udvikling både i Nordvest, men også på tværs i kommunen,« siger Lars Lynghøj, der er dagtilbudschef i Randers Kommune.

Dagtilbud Nordvest består af ni institutioner og 155 medarbejdere, som Rikke Futtrup nu kommer til at have det overordnede ansvar for.

I Dagtilbud Nordvest lægger de vægt på, at børnene trives, lærer og udvikler sig i trygge rammer. En opgave Rikke Futtrup er klar på fortsat at stå i spidsen for:

»Jeg glæder mig til at sætte en retning og omsætte de politiske beslutninger til konkrete pædagogiske tiltag. Det der driver mig, er netop udvikling, trivsel og læring for børnene, og så skal forældrene inddrages i hverdagen. Jeg ved, hvad det vil sige at være pædagog og pædagogisk leder, jeg kender hverdagen i daginstitutionerne, det er erfaringer og faglighed, jeg vil bringe med ind i min stilling som dagtilbudsleder,« siger hun.

Rikke Futtrup er 37 år gammel og kommer fra en stilling som pædagogisk leder af Fussingø Naturbørnehave og Børnehuset Bjerregrav, som også ligger i Dagtilbud Nordvests område. Før hun blev pædagogisk leder havde hun 5 år som pædagog i Fussingø og 5 år som pædagog i Viborg Kommune.

Rikke Futtrup bor i Randers med hendes mand og tre børn. I fritiden sætter Rikke pris på at være sammen med familie og venner.