Onsdag 12. oktober 2022 inviterer Rotary-klubberne i Randers til en festlig aften, hvor Randers Kammerorkester optræder sammen med sangeren Annette Heick i Værkets Koncertsal. Det fremgår af en pressemeddelelse.

Det bliver en aften med en stor buket sange fra et repertoire, der rækker fra den bedste popmusik til kendte og elskede musicalnumre. Koncertens overskud går til ukrainske børnefamilier i Randers og omegn.

Randers Kammerorkester under ledelse af David Riddell stiller sig denne aften til rådighed for Rotary-klubberne, og Annette Heick synger for et mindre honorar i den gode sags tjeneste.

Foruden aftenens overskud yder Rotary-klubberne et tilskud på kr. 50.000 til de ukrainske børnefamilier. Der er i øjeblikket 309 voksne ukrainer og 177 børn i Randers Kommune, som Rotary med velgørenhedskoncerten vil hjælpe gennem en tid, der er svær for både børn og voksne.

Som datter af Keld og Hilda Heick er Annette Heick født ind i showbusiness, men siden tv-gennembruddet i 2003 med tv-figuren ”Ushi Heiku” har hun selvstændigt markeret sig som sangerinde, journalist, tv-vært, klummeskribent, brevkasseredaktør og medlem af ekspertpanelet i radioudsendelsen ”Mads og Monopolet”.