De fleste kender de 700 kilos malede betonfrøer, som kom til verden i 2003 i kunstprojektet ‘Kys frøen’. Hvor mange har du set før? Ved du hvor de befinder sig i dag? Efterårsferien kunne bruges på, at finde flest frøer i Randers.

AF KIAN JOHANSEN

150 frøer blev støbt hos Fårup Beton i 2003. De blev alle malet og stillet op i Randers by. I dag står de fleste placeret foran et firma, i en privat have, eller steder, du ikke lige tænkte på.

Hvor er de egentlig henne, alle frøerne? Vil det lykkes os alle sammen at finde ud af, hvor samtlige 150 frøer befinder sig?

Din Avis har sat sig som mål at opklare, hvor samtlige frøer befinder sig her 19 år efter. Måske kan vi nå at finde dem alle inden 20-års-jubilæet i 2023!

Hvorfor ikke gå på fysisk jagt efter frøerne i Randers. Det kunne blive efterårsferiens sjove aktivitet!

Du kan læse meget mere om hele historien bag frøerne her.

Til ejerne af frøerne: send gerne et billede og skriv, hvor frøen befinder sig i dag. Skriv meget gerne din personlig beretning om, hvordan frøen er landet der, eller hvilken betydning den har for dig. Vi vil bringe udvalgte historier i jagten på alle 150 frøer.

Og til alle andre: send et billede af de frøer, du kender til, og hvor de befinder sig, sammen med dit navn og adresse. Så forsøger vi at forene alle frøerne igen i Din Avis.

Send til: redaktion.dinavis@lokalavisen.dk.

Her kan du se alle frøerne på nær én. Den har vi nemlig allerede fundet, og det kan du læse om her og her. I papirudgaven af Din Avis har vi også samlet frøerne på midtersiderne, så de er lige til at tage ud. Så kan du nemlig sætte et kryds, hver gang du har fundet en ny frø.

God jagt!