Lørdag 7. januar byder Støtteforeningen for Hørning Gymnastikforening igen velkommen til håndboldspillere fra Old Girls, Grand Old Girls, Old Boys, Grand Old Boys og Super Grand Old Boys.

For 33. gang skal der afholdes X-Mas Cup i Assentoft Hallerne og for mange er det blevet en tradition, hvor man mødes med det “gamle” hold, for endnu en gang at dyste imod de “gamle” rivaler. Derfor forventer arrangørerne også, at der vil blive rift om pladserne 7. januar.

Det sociale samvær fylder meget denne dag, men man er ikke i tvivl om, at der spilles for at vinde. Gnisten og temperamentet er intakt – også hos de hold, der bare mødes denne ene gang om året, konkurrencen lever stadig, lyder det i pressemeddelelsen fra Støtteforeningen for Hørning Gymnastikforening.

Seks rækker

I løbet af dagen spilles der kampe fordelt på seks rækker: Old Girls A og B (spillere der er fra 1990 og før), Grand Old Girls (Spillere der er fra 1982 og før), Old Boys (spillere der er fra 1990 og før), Grand Old Boys (Spillere der er fra 1982 og før) og Super Grand Old Boys (Spillere der er fra 1974 og før).

Der er præmier til vinderne af de seks rækker, som er sponseret af stævnets hovedsponsorer; Sparekassen Kronjylland, Dansk Revision, Randers og Øldepotet Randers.

Der er gratis adgang til stævnet, og arrangørerne håber, at mange tilskuere vil møde op og medvirke til at skabe en god stemning dagen igennem. Assentoft Hallernes Café er åbent hele dagen.

Tilmelding af hold, frokostbuffet og aftenfest sker via www.x-mascup.dk. Sidste tilmelding for hold er 4. december.