Virksomheden i Øster Bjerregrav tager sit gamle navn tilbage, nemlig: Scandinavian Retail Food.

SR hvem? Handelsselskabet SR Food fra Randers ryster nu sit lidt anonyme navn af sig og erstatter det med Scandinavian Retail Food. Et navn, som virksomheden faktisk fik i dåbsgave for 19 år siden, men som hurtigt blev til en forkortelse.

Udover at signalere fokus på det skandinaviske marked, så har direktør Jørgen Lund Andersen også ambitioner om, at navnet skal bidrage til at synliggøre virksomheden som den lille spiller med den store styrke. Her er det en dyd at være rap på fødderne, og så er der stærke ejere i ryggen på virksomheden i Øster Bjerregrav.

Et lavt omkostningsniveau, stor omstillingsevne og ekspertviden inden for kølede fødevarer ser Jørgen Lund Andersen som virksomhedens afgørende styrker i en tid, hvor krisen kradser i mange husholdninger.

»Vi gør livet let for kæderne, så de kan fokusere på at sælge fødevarer af høj kvalitet til forbrugerne, og vi driver en sund forretning på helt små marginer. Det er en forretningsmodel, som passer perfekt ind i en usikker fremtid,« udtaler han i en pressemeddelelse.