Sig hej til frøen i Spentrup og frøen, hvor børnene elsker at tumle på den.

KIAN JOHANSEN

Husker du tanken om frøerne.

Din Avis er i fuld gang med at afklare, hvor samtlige 150 ’Kys Frøen’ frøer befinder sig. De blev malet af kunstnere, børn og kendisser og sat ud i Randers i 2003. Flere blev solgt til samme sponsor som havde den stående. Men et mindre antal røg på auktion, mens andre har skiftet bopæl og ejer siden dengang.

Vi har stadig brug for hjælp til at finde ud af, hvor samtlige 150 befinder sig.

Anette Andersen fra Børnehuset Stjernehuset i Helsted har sendt et billede ind af en frø, der tydeligvis får kram og berøringer hver dag. Foto: Anette Andersen

Kravlefrøen

Som belønning fordi du læste med, så får du ugens sødeste historier om frøerne.

Anette Andersen fra Børnehuset Stjernehuset i Helsted har sendt et billede ind af en frø, der tydeligvis får kram og berøringer hver dag.

Anette Andersen skriver:

»Jeg arbejder i Stjernehuset og der står en af frøerne. Børnene ELSKER at kravle rundt på den (vi har også en hest) og det er de blevet lidt slidte af. Vi havde en leder en gang, der mente, at de begge skulke fjernes – men det satte personalet sig imod og argumenterede for, at både frø og hest, skulle beholde deres pladser. Så de står der endnu.«

Se det var en be’frøende’ historie.

Elin Reinholds frø blev i 2003 købt af Østjyske Bank, og blev dengang placeret ud for bankens afdeling på Østervold. Nogle år senere blev den flyttet til Østjyske Banks afdeling i Spentrup. Det er nu en Røde Kors Butik. Elin Reinhold har løbende fulgt den, da hun ofte kom forbi for at hente/køre børnebørn i skole i Spentrup. “Til trods for alle årene der er gået, har man stadig en vis samhørighed med den frø, man dengang i 2003 gav liv og sjæl,” skriver hun. Foto: Elin Reinhold

Send en frø

Til ejerne af frøerne: send gerne et billede og skriv, hvor frøen befinder sig i dag. Skriv meget gerne din personlig beretning om, hvordan frøen er landet der, eller hvilken betydning den har for dig.

Vi vil bringe udvalgte historier i jagten på alle 150 frøer.Og til alle andre: send et billede af de frøer, du kender til, og hvor de befinder sig, sammen med dit navn og adresse. Så forsøger vi at forene alle frøerne igen i Din Avis.

Send til: redaktion.dinavis@lokalavisen.dk