GAIA har jubilæum i år. GAIA Museum fejrer 20 år og GAIA Akademi 10 år, og der har været mange jubilæumsarrangementer i årets løb.

Kulminationen på det hele er jubilæums-jul på GAIA, der finder sted lørdag 19. november. Der er en stor tradition for julemarked på GAIA, og i år bliver det ekstra festligt.

Der er åbent hus og gæsterne er meget velkomne både i caféen og juleudstillingerne ved butikken og på GAIA Akademi – men i lige så høj grad også på værkstederne GAIA Grafisk, GAIA Design og Rammeværkstedet på husets første- og tredjesal.

Der er original, håndlavet julepynt fra de kreative værksteder samt utraditionelle kunstværker og julekort og kunsthåndværk, som man ikke finder mage til andre steder.

I Café GAIA Papaya spiller de to garvede musikere Torben Harbo og Ivan Sand fra deres enorme repertoire, som er bygget op gennem 44 år. Caféen har leget med den engelske juletradition for sausage rolls med forskelligt fyld. Så man kan nyde en lun og sprød tallerkenfuld af dem til et godt glas vin, øl eller vand – eller man kan holde sig i det søde hjørne med æbleskiver og gløgg.

Der er fri entré og gratis parkering.

sra