Benny Ray, manden bag den årlige Sci-fi-con-messe i Arena Randers, åbner nu sin egen Star Wars-butik. Navnet på butikken er Sci-fi-shop, og udover at rumme masser af Star Wars-merchandise i form af figurer, bøger og meget mere vil der også være lidt forskelligt 80’er-legetøj og tegneserier.

Butikken er placeret på Nørrebrogade, og den store åbningsdag bliver lørdag 26. november. Kommer man den dag vil der være gratis forfriskninger og ekstra overraskelser til de første. Butikken kommer til at have åbent en eller to dage om ugen, så du skal huske tjekke butikkens facebookside, inden du møder op.

»Jeg åbner også gerne butikken efter aftale,« siger Benny Ray i en pressemeddelelse og fortsætter:

»Så skal man blot ringe eller skrive til mig.«

Benny Ray startede med at samle på Star Wars-legetøj, da han var otte år gammel, og bortset fra en kort pause i teenageårene har han samlet lige siden. Det er dog ikke hans barndomssamling, du kommer til at kunne købe i den nye butik. Det er alle de ekstra figurer og rumskibe, som han har fået samlet ind igennem årene. Man vil altså kunne finde figurer fra 1977 og helt frem til i dag – både brugte og uåbnede eksemplarer.

ceb