BDO og Nordisk Film Biografer ønsker sammen med Randers Cityforening at bidrage til en gode julestemning.

Det velkendte træ på Rådhustorvet er på plads, de mange ranker julebelysning er sat i drift og bamsen på Østervold lyser op i mørket, til manges glæde i denne juletid.

Men i takt med byens udvikling og udvidelse opstår også nye muligheder for at udsmykke byen. Derfor vil man i år kunne opleve et stort juletræ på Thors Plads, ved BDO og Nordisk Film biografer.

»Netop i takt med udviklingen af området med blandt andet Thors tårn er området blevet en endnu større del af midtbyen, og hver dag krydser mange mennesker pladsen til og fra indre midtby. Derfor binder det en god sløjfe på hele den oplevelse, vi ønsker at skabe med julepynt og julelys i byen,« fortæller citychef Mette Bræmer-Jensen i en pressemeddelelse.

Fem meter højt

Juletræet vil ikke kun kunne glæde de forbipasserende, men også de omkringliggende virksomheder, som føler sig som en større del af byens juleudsmykning.

BDO og Nordisk Film Biografer på Thors Bakke har i år, i samarbejde med Randers Cityforening, valgt at opstille et fem meter højt juletræ lige udenfor indgangen.

»Det gør vi for at dele vores glæde for julen og de mange traditioner, der hører til. Vi har placeret træet udenfor, for at det skal komme alle byens borgere til gode, så man kan opleve den gode julestemning straks man parkerer sin bil i Randers city, uanset om man skal i biografen, ind på revisionskontoret eller videre rundt i byen,« siger biografchef Nordisk film biografer Randers, René Jensen og director, cand.merc.aud. hos BDO i Randers, Pia Højlund Juul.

»Vi synes også, at det giver god mening at gå sammen omkring projektet i disse tider, hvor der er fokus på energi- og ressourcebesparelser. Vi håber, at rigtig mange kommer forbi og ser træet og oplever den hyggelige stemning, som vi gerne vil skabe i og omkring vores bygning og i Randers midtby generelt.«