Så blev der fundet to meget heldige vindere af konkurrencen om juleshopping for to gange 10.000 kroner i Randers midtby. Hvem det blev, kan du læse mere om i næste udgave af Din Avis.

KIAN JOHANSEN

Inden vi udkommer næste gang, så har to vindere fået lov til at shoppe igennem for 10.000 kroner i byens butikker. De to skal købe ind i mindst tre butikker og for maksimalt 5.000 kroner i én butik, lyder en del af konkurrencebetingelserne.

Bunken på mødebordet hos Din Avis på Rådhustorvet voksede sig gradvist større og større, efterhånden som citychef Mette Bræmer, marketingkoordinator Pernille Lyager Olsen fra Randers Cityforening, samt salgsansvarlig Tobias Thomsen og mediekonsulent Lars Lindstrøm fra Din Avis, fyldte den ene pose efter den anden med udfyldte kuponer ud på bordet.

»Vi er stolte over, at så mange har deltaget og støttet op om budskabet om at handle lokalt,« siger citychef Mette Bræmer.

Et bud lyder på, at mellem 8.000 og 9.000 kuponer er blevet udfyldt i byens butikker løbet af de godt 14 dage, at Randers Cityforening og Din Avis’ konkurrence har løbet.

»Vi har med konkurrencen forsøgt at give et incitament til at handle lokalt. Vi vil gerne hjælpe det lokale handelsliv og det her kan være med til at skabe noget vækst til byens butikker. Og så er det altid fedt at give vores læsere og kunder en mulighed for at vinde 10.000 kroner,« siger Tobias Thomsen fra Din Avis.