Intern kåring i Nybolig kæden har sendt Nybolig Bjørn & Ankersen I/S i front som Danmarks bedst sælgende i 2022.

KIAN JOHANSEN

Lørdag blev en speciel dag for de ansatte hos Nybolig Bjørn & Ankersen.

Ejendomsmæglerne fra Randers, blev kåret som landets mest sælgende Nybolig-forretning i 2022, foran en aarhusiansk Nybolig i en intern konkurrence mellem alle landets Nybolig-forretninger.

Normalt er det en aarhusiansk eller københavnsk Nybolig der løber med titlen, men ikke denne gang.

»Vi har slidt for den,« erkender Christian Bjørn, der sammen med Thomas Ankersen, Mikkel Viberg Johnsen og Rasmus Moeskær udgør ejerne i Nybolig-forretningen i Randers. De to sidstnævnte kom til i 2022 og efterfølgende blev det meldt ud, at man til foråret 2023 udvider med endnu en afdeling på Århusvej, i samme bygning som Sparekassen Djursland rykkede ind i i slutningen af året.

Christian Bjørn udgør sammen med Thomas Ankersen, Mikkel Viberg Johnsen og Rasmus Moeskær ejerne i Nybolig-forretningen i Randers.

Målrettet indsats

Men det er ikke på grund af det udvidede ejerskab, at prisen vindes netop nu,« mener Christian Bjørn.

»Vi har altid ligget højt i salg af boliger og har i årevis været den mest sælgende mæglerforretning i Randers Kommune. Det skyldes mere en målrettet indsats fra os alle sammen,« lyder det.

Selvom boligmarkedet i de største byer lader til at have fået en flad på grund af krig, inflation, faldende rådighedsbeløb på grund af prisstigninger og lønninger der ikke kan følge med prisudviklingen, så er Christian Bjørn ikke foruroliget, når man kigger på det lokale boligmarked.

»Randers har altid ligget jævnt og forsinket i forhold til de andre store byers op og nedture. De får bølgen først, og bølgeskvulpene bliver mindre og mindre, når de kommer til Randers,« lyder den maleriske beskrivelse af boligmarkedet.