Folkemusik i Randers og Turbinen får søndag 22. januar musikalsk besøg af Kristian Lilholt med Frede Panduro (guitarer) og Lasse Jørgensen (bas, slagtøj). Kristin Lilholt besøgte i øvrigt FiR med to udsolgte koncerter i Coronaperioden.

Kristian Lilholt er en fremragende musikmager, og hans varme og vedkommende ‘menneskemusik’ er noget af det mest iørefaldende og meningsfulde Danmark kan byde på. Hele 13 album i eget navn er det blevet til siden debuten i 1984 – samt det store tværkunstneriske hovedværk ’Land’.

Før i tiden var Kristian en vigtig del af Lilholt Band, og de fleste ved godt, at brødrene Kristian og Lars Lilholt sammen skrev mange af bandets største hits. Med udgangspunkt i nye som ældre brødrene Lilholt-sange kommer Kristian Lilholt hele vejen rundt i sin musikalske palet ved denne koncert.