Økonomi og tanker om familiens fremtid får tv-kendte Christian Degn, kæresten Trine og parrets baby, Vagn til at flytte til Randers.

KIAN JOHANSEN

»Jeg synes Randers er en fed by. Den er totalt undervurderet, men her møder jeg hjertelighed, søde mennesker og natur, som ved åen og fjorden. Og når man gør livets regnestykke op, og kigger på livets store bundlinje, så blev det til valget mellem Danmarks to fedeste byer, København eller Randers,« siger Christian Degn, der er landskendt tv-vært, blandt andet i ’Hammerslag’, ’Hvem vil være millionær?’ og måske især lokalt for hans serie med faderen fra fødebyen Råby ’Alt det min far ikke har lært mig.’

Han, kæresten Trine Johst Vammen, samt lille Vagn flytter i en lejet lejlighed i Randers fra 1. marts og jagten på en permanent bolig i Randers har stået på i længere tid. I Randers trækker også Vagns bedsteforældre, Christians i Råby og Trines i Hollandsbjerg, på Djursland. Og en del venner og bekendte, som Christian Degn stadig har tilknytning til, på trods af hans mange år i København.

»Vi har kigget på meget og endda Hadsund. Der lå nogle fede huse deroppe, men i forhold til motorvejen og Trines arbejde hos Redbull som Musketeer (salg og events, red.) så vil vi gerne bo i Randers-området. Jeg er mest til et større hus med en flot udsigt, så det er vi på udkig efter,« siger Christian Degn, der ikke lægger skjul på, at det især er økonomi, der trækker freelanceren tilbage til Randers.

Hans jobs som studievært og i tv-branchen foregår primært i foråret og sommermånederne, så at bo i København er ikke en nødvendighed for ham.

»Det er blevet så dyrt at finde et sted i København, bare med cykelafstand til Rådhuspladsen, at det ikke giver mening. Jeg spurgte min TV2-chef om det og hun sagde med det samme. ’Hvad med Peter Ingemann? Han kan jo godt være på tv og bo i Ry,’« lyder det fra Christian Degn.