Nathalie Grootenboer tiltrådte 1. februar som cheflæge i Karkirurgi på Regionshospitalet Viborg.

Nathalie Grootenboer er 39 år, bor i Randers og er oprindeligt uddannet i Rotterdam i Holland. Hun er i dag ph.d., klinisk epidemiolog og speciallæge i karkirurg og har karkirurgisk erfaring fra Rigshospitalet, Aarhus Universitetshospital, Aalborg Universitetshospital og Regionshospitalet Viborg.

I Viborg har hun de seneste to år været ledende karkirurgisk overlæge. Derfor har Nathalie Grootenboer allerede nu et godt indblik i de opgaver og indsatser, der venter forude.

Karkirurgi var ind til årsskiftet en del af den samlede afdeling Kirurgi på Regionshospitalet Viborg, men specialet blev 1. januar igen etableret som selvstændig afdeling.

I alt beskæftiger den nye afdeling cirka 55 medarbejdere, der alle arbejder med at forebygge, undersøge og behandle karkirurgiske lidelser som åreknuder, åreforkalkning og andre sygdomme i blodkarrene. Afdelingen tager imod patienter fra det meste af Midt- og Vestjylland – lige fra Randers i øst til Ringkøbing i Vest.