Aarhus Osteopati har mange patienter, der tager turen fra Randers til Aarhus. Fra 15. marts kan de sætte kursen mod Fyensgade i Randers. 

Nordens største osteopat klinik, Aarhus Osteopati, åbner 15. marts for behandlinger i Randers, i bygningen der huser Randers Sports College og ligger lige ved siden af Randers Arena, rykker man ind i nyindrettede lokaler på 2. sal.

Randers afdelingen ledes af fysioterapeut og osteopat Peter Vendelbo og Jakob Nyborg Sørensen, der begge bor i Silkeborg. Peter Peter Vendelbo og Jakob Sørensen har tidligere været behandlere i Randers, hvor de efter cirka halvandet års fravær, vender tilbage til byen for at starte AAO Randers. Senere kommer endnu en behandler til, der kommer fra Randers, afslører Peter Vendelbo.

»Randers er en by i rivende udvikling, og vi ved, at osteopati er i fremgang. Derfor mener vi, der er behov for en større osteopat klinik. Både fordi vores klinik i Aarhus og Aalborg får flere og flere henvendelser fra Randers og omegn. Men også fordi osteopati er på vej til at blive mere kendt som en behandlingsform, der kan noget særligt,« siger Peter Vendelbo i en pressemeddelelse.

75 behandlere

Osteopati bygger på er en 4-5 årig videregående uddannelse for fysioterapeuter, kiropraktorer og læger. Uddannelsen giver en dyb forståelse af kroppens helheder og sammenhænge – f.eks. sammenhængen mellem led, muskler, bindevæv, organer og nervesystem.

»Som osteopater undersøger og behandler vi samtlige systemer i kroppen. Vi stræber efter at fjerne smerter eller symptomer ved at finde den bagvedliggende årsag, så patienten oplever en varig bedring. Det er en tilgang, der giver rigtig meget mening og giver gode resultater, også for mennesker der har døjet i årevis,« siger Jakob Nyborg Sørensen.

Osteopater undersøger og forebygger dysfunktioner i hele kroppen. De behandler med deres hænder led, muskler og bindevæv for at normalisere kroppens funktioner. Formålet er at optimere kroppens funktioner, da alle kroppens strukturer påvirker hinanden og er afhængige af hinandens funktion.

Aarhus Osteopati er Nordens største osteopat klinik med pt 75 behandlere og afdelinger i Aarhus, Esbjerg, Fyn, Herning, København, Vejle, Aalborg, Horsens og nu Randers. Klinikken i Randers åbner til marts.