Tidligere outlet-butik genopstår under navnet Lundgaard.

KIAN JOHANSEN

En ny dametøjsbutik åbner her 1. marts under navnet Lundgaard. Butikken ligger på Torvegade 6, der før har huset tøjbutikken Hr. og Fru B.

Det fortæller Line Sofie Winther Mikkelsen, der er Retail Manager i Cero & Etage A/S, som står bag den nye butik i Randers. Ejerne har solgt outlet-tøj de seneste tre måneder under navnet ’Mind Woman Pop Up’ i lejemålet, men de tager nu en frisk start med navnet Lundgaard, der samtidig er et af de tre tøjmærker, som firmaet selv står bag, nemlig C-RO, Etage og Lundgaard. Sidstnævnte mærke sidder i striktrøjer, skjorter og kjoler.

Ny dametøjsbutik i Randers popper op – og bliver

Multibrand-butik

»Udover vores egne brands, så fører vi også andre populære mærker. Vi er en såkaldt mulitbrand-butik. Vi er specialister i bukser og overtøj,« fortæller Line Sofie Winther Mikkelsen, der glæder sig til at åbne i Randers for alvor.

»Vi åbnede en butik i Hornslet under coronaen, og vi tror på, at der er grundlag i Randers for endnu en dametøjsbutik, uanset hvordan det ser ud i resten af vores verden. Det er trods alt ikke blevet moderne at gå nøgen rundt, og vi kan tilbyde nogle gode mærker, en god snak og rådgivning omkring tøjet,« lyder det.

Ejerne bag Lundgaard har i forvejen butikker i Hornslet og Skejby under navnet Jeans & Jackets.