Lang jagt førte til, at vi fandt den betonfrø, som Anne-Mette Albertsen malede for 20 år siden

KIAN JOHANSEN

Hjælpsomhed kan noget. Og at bede om hjælp er endnu bedre.

I sidste uge efterlyste vi den frø, som nu 30-årige Anne-Mette Albertsen malede for 20 år siden. Og efterlysningen bar pote.

»Min kære kone var et af de børn, der i 2003 malede en af frøerne i Kys Frøen projektet. Hun har dog ikke set sin frø siden, og har et stort ønske om at blive genforenet med den. Jeg har derfor sat mig for at lokalisere frøen,« skrev Johannes Hansen til Din Avis.

Vi efterlyste den både her i avisen og på vores Facebook-side. Den artikel er blevet delt adskillelige gange og via en af delingerne fik Johannes Hansen og konen Anne-Mette Albertsen et tip til, hvor frøen nu befinder sig.

Og her søndag aften fik vi på avisen samme besked af en læser, Jens Lundgaard.

Tak for tippet!

Frøen har det godt og bor ved Jensen byg, Bogensevej 2 i Vorup. Så nu har vi givet Anne-Mette en lidt forsinket fødselsdagsgave, som lovet. Hun fyldte nemlig år forrige fredag. Tillykke med det.

Hun skal i løbet af denne uge besøge frøen og det giver sandsynligvis en tur ned af mindernes allé.Da hun var 10 år gammel, malede hun frø nummer E24. Den blev dengang sponsoreret af højtryksrenser-producenten Gerni A/S.
Vores research og en del telefonopkald viste, at firmaet blev opkøbt og 30 af de 84 medarbejdere blev flyttet til Hadsund under navnet Nilfisk Advance.

På firmaets tidligere adresse i Helsted ligger i dag Campen Auktioner. Men her var frøen jo så ikke længere, viste det sig.

Tak for hjælpen!