Anette Andersen, Skanderborggade 69, Vorup

Har de seneste uger læst indlæg om Valsemøllen og det sørgelige budskab, at Randes kommune ikke kan finde penge til at sikre bevaringsværdige huse, flotte huse der fortæller historien om Randers og den industriby, vi var engang.

Man har nu her for nylig også vedtaget nedrivning af den gamle handskefabrik. Det næste bliver så måske Valsemøllen.

Kan ikke forstå at man har ladet det komme så vidt. Disse fine gamle bygninger har man længe vidst bare stod og blev mere og mere faldefærdige, uden man har stoppet forløbet hen imod den nu nærmest uundgåelige nedrivning.

Med hensyn til at kommunen mangler penge, ja så mener jeg, at det blot er et prioriteringsspørgsmål. Man har lige nu skrevet, at man har 7 mio. kr. til at lave en Badesø i et PFAS belastet område, som man helt sikkert ud i fremtiden vil få problemer med. Tåbeligt når vi har en udmærket badesø i Fussingø.

A.P. Møller Fonden støtter med 37 mio. kr. for at bidrage til et nyt folkeligt samlingssted, altså denne nye badesø. Var det ikke bedre at lave den gamle Valsemølle om til et nyt folkeligt samlingssted? Så havde man pludselig 44 mio. kr. til et projekt, som kunne rumme skøjtebane, hoppeland til de yngste, og andre sjove familievenlige faciliteter. Måske vi endda kunne få en ishockey klub i Randers? Det kunne da være fedt.

Bare det sædvanlige Randers brok (som de siger på kommunen, hver gang de laver noget tåbeligt, i stedet for at tage det til sig som konstruktiv kritik).