Minimax bliver til Børnehuset Elmehaven og kommer til at have plads til 150 vuggestue- og børnehavebørn.

Tirsdag 2. maj kunne Børnehuset Elmehaven (tidligere Vuggestuen Minimax) fejre rejsegilde på deres nye tilbygning i to etager på Nyvangsvej i Randers. Den nye tagkonstruktion blev fejret med pølser, sodavand, skål og taler.

Det fremgår af en pressemeddelelse.

»Der er sket en del siden første spadestik tilbage i november, og det er dejligt at se, at byggeriet skrider godt frem. Vi holder rejsegilde for at takke håndværkerne for deres gode arbejde. Og en tak skal også lyde til dagtilbuddets ledere og medarbejdere og entreprenøren, som, jeg har hørt, har et godt samarbejde om at skabe nogle gode, moderne rammer for børn og personale,« sagde borgmester Torben Hansen (S), som holdt tale for de fremmødte, der bestod af institutionens pædagoger, kommunale medarbejdere og repræsentanter fra entreprenør Høgh & Sønberg inklusiv alle håndværkerne.

Pædagogisk leder Nancy Engberg satte også ord på forventningens glæde til det nye byggeri – og afslørede det nye navn.

»Minimax bliver til Børnehuset Elmehaven. Det er vi rigtig glade for at kunne løfte sløret for, mens vi fejrer, at den nye tilbygning er godt på vej. Tak til alle medarbejderne og forældrene for at støtte op om den her proces med at skabe et rigtig godt dagtilbud til en masse børn i alderen nul til seks år,« sagde hun.

Børnehuset Elmehavens udvidelse er et led i en række planlagte dagtilbudsbyggerier i Randers Kommune. Byggerierne skal imødekomme det stigende behov for pasningspladser til kommunens børn.

»Randers Kommunes befolkning er i vækst, og der er brug for flere dagtilbudspladser i disse år. Det skal 100 nye børnehavepladser her i Elmehaven hjælpe til med. Institutionen har en central beliggenhed i Randers by, så forventningen er, at den er attraktiv for mange familier,« sagde Torben Hansen.

Udvidelsen af Børnehuset Elmehaven forventes være klar 1. januar 2024.