Til Vorup FB Håndbolds store afslutningsfest 21. april, hvor over 300 børn, forældre, trænere og ledere deltog, blev der uddelt hæder til flere ledere, beretter klubben i en pressemeddelelse.

Klubbens 10-års-guldnål blev uddelt til Lene Sand Hansen for 10 års frivilligt arbejde som tovholder for vores julelodder samt arbejde i kiosken.

Jimmi Grønkjær fik ligeledes 10-års-guldnålen, som træner for flere af klubbens pigehold og en stor initiativ tager til nye tiltag for håndboldafdelingen.

Den tredje uddeling gik til Mogens Sommer Jensen, som fik tildelt JHFs sølvnål.

»Mogens har selv været aktiv spiller i klubben i mange år, inden han kastede sig over trænergerningen. Han startede med at træne drenge og har trænet flere af klubbens pigehold i 15 år. Samtidig kom Mogens i håndboldafdelingens bestyrelse, først som ungdomsformand og siden som sportslig formand. Mogens er ved generalforsamlingen i år stoppet i bestyrelsen som sportslig formand. Mogens vil stadig være en del af klubbens forskellige aktiviteter – for eksempel Beach-stævne på Tronholmen og Kandis-koncert,« skriver Vorup FB.

Mogens fik overrakt sølvnålen af JHF kreds 4’s formand Poul Wrang, og efterfølgende blev han takket for sit utrættelige arbejde for klubben.