I et skuffende lokalderby, der af mange blev kaldt Randers FC’s pokalkamp mod AGF, viste kun få spillere gejsten under hele kampen. Derfor tabte Randers FC til et bedre hold.

Tirsdag aften dukkede 8.856 tilskuere op for at se Superligaholdet Randers FC spille mod rivalerne fra AGF.

Der var lagt op til en kamp, der i intensitet burde ligne en pokalkamp, lød det fra træner Rasmus Bertelsens ord før kampen.

Og intensiteten var der i første halvleg. Især anført af angriber Filip Bundgaard, midtbanespiller Mads Enggård og en evigt tacklende Edgar Babayan på kanten. Også Tobias Klysner forsøgte sig, men med ringere held end de tre andre. Lidt tankevækkende er alle af egen avl og trænet i Randers FC i ungdomsårene.

Randers FC’s lejesvend Carl Johansson tog fra i forsvaret. I guder, hvor bliver hans kompromisløse stil savnet, når svenskeren har spillet sin sidste kamp mod FC København søndag 4. juni. Målmand Patrick Carlgren – også svensk – tog en stor tørn i målet, mens Lasse Berg Johnsen var den mest stabile mand på midten.

19-årig shinede

19-årige Mads Enggård scorede få minutter efter at AGF havde bragt sig i front efter kun 6 minutters spil. Med et langskudsmål udplacerede han som den eneste Jesper Hansen i AGF’s mål. Han blev også valgt til kampens spiller af fansene.

Der blev ellers forsøgt et par gange fra Randers FC’s spillere. Men skarpheden, målene og størstedelen af spillet. Det havde AGF.

Randers faldt fra hinanden i anden halvleg, hvor AGF scorede 2 mål og vandt 1-3.

Mens spillerne nok selv syntes de kæmpede alt det de kunne på banen, så traskede mismodige tilløbs-fans – uden lyst og måske evne til at heppe på deres hold – ned af trapperne og kæmpede sig mod udgangen.

Udgangs-traskerne var flere end sædvanligt i antal, før kampen sluttede med over fem minutters overtid og jubel fra de hvide fans fra AGF, der langt overdøvede Randers FC, både på fan-siden og på banen.