To ildsjæle fra JHF Kreds 4 og Vorup FB er blevet hædret af JHF.

På Kreds 4 generalforsamling fik formand for BUU og formand i Vorup FB, Inge Rønne, tildelt JHF ‘s guldnål for sit arbejde i JHF Kreds 4 i 30 år. Først som medlem af børneudvalget og de seneste mange år som formand for BUU. Inge har blandt andet været med til at udvikle børnehåndbolden i kredsen og har senest været med til, at klubberne har taget Trille Trolle konceptet til sig.

Også Tom Johannesen har fået tildelt JHF’s guldnål. Den fik han, at han 1. juni havde 25-års jubilæum som ansat på Kreds 4’s kontor. Tom har blandt andet i mere end 40 år været træner/leder i Vorup FB, hvor han også har været formand. I dag laver han blandt andet stævneprogrammer, står for tøj indkøb og sidder i bestyrelsen som næstformand og referent.