Vineriet Cold Hand Winery åbner i uge 27-32 pop-up sommerrestaurant i vineriets unikke rammer ved Læsten, mellem Randers og Viborg.

Vineriet får sommeren igennem besøg af restauranter og kokke, som helt ekstraordinært rykker til vineriet og serverer overdådige sommermenuer i uderestauranten midt i æbleplantagen. Vineriets vine vil komplementere retterne. Konceptet er ”alt inkluderet” oplevelser ud over det sædvanlige, fortæller vineriet i en pressemeddelelse.

Gæsterne kan blandt andet glæde sig til gourmetrestauranten Treetop, de dygtige lokale kokke fra Norevent samt Madværket og Winemakers Dinner. Det bliver også nogle helt særlige aftener, når Ømands Bacon rykker til vineriet, og sidst men ikke mindst slutter Michelin-kok Thomas Rode og Thilde Maarbjerg sommerrestauranten af i uge 32.