Da Dronningen besøgte Tronholmparken kunne stifteren af Cold Hand Winery, Jens Skovgaard Pedersen præsentere Dronningen for det prisvindende vineri ved Læsten nær Randers, der på blot 13 år har udviklet sig fra hobbyforetagende til anerkendt vineri og producent af prisvindende vine lavet på danske frugter og bær.
Frugtvinseventyret begyndte, da han blev bedt om at rydde op i fryseren af konen. Her lå der æblesaft i bunden. Det viste sig at smage rigtig godt. Og dermed var ideen født.

Jens Skovgaard Pedersen fortlate om alt fra vineriets spæde start til udviklingen som veletableret vineri og besøgsdestination med vin på danske frugter og bær som det helt centrale omdrejningspunkt.

I Tronholmparken blev Dronningen præsenteret for en særlig udgave af Cold Hand Winerys prisvindende æbleisvin, som kickstartede frugtvinseventyret tilbage i 2010.

Vinen er blevet lavet lige siden – årgang efter årgang – og i anledningen af Dronningens besøg, er der nu blevet lavet en særlig udgave af flagskibsvinen.

Dronningen var den allerførste, som blev præsenteret for vinen.