Smedevirksomheden styrker den øverste ledelse med ansættelse af Jesper Vinther som driftsdirektør.

Jesper Vinther, der i en årrække har været direktør og medejer af Ksm Group, er tiltrådt som driftsdirektør i Uni-Tek, og udgør nu topledelsen sammen med ejer og adm. direktør Lars Nielsen. Det fremgår af en pressemeddelelse fra virksomheden.

Lars Nielsen etablerede for 20 år siden Uni-Tek med salg og reparation af porte, der stadig er et tilbud til kunderne. I dag er Uni-Tek især en anerkendt partner og producent af stålkonstruktioner. Virksomheden har en række godkendelser, så som EN 1090 og DS/EN ISO 3834 der gør at Uni-Tek kan udføre opgaver op til EXC3. Derfor kan kunderne med sindsro bestille bærende dele i sortstål, rustfri stål og aluminium, fordi standarderne er forankret i et kvalitetssystem, der er indarbejdet i de daglige processer og rutiner.

Kompetencer til vækst

Sammen med stålkonstruktionerne varetager Uni-Tek serviceaftaler for store procesanlæg på værker i både Danmark og udlandet. For kunden handler det om driftssikkerhed gennem pålidelig reparation og vedligeholdelse af de ofte unikke anlæg. Det kræver overblik, stærk evne til planlægning af korte service-perioder og ikke mindst dedikerede og løsningsorienterede medarbejdere fra Uni-Tek.

Uni-Tek er derfor ikke en almindelig smedevirksomhed, men en troværdig partner, der kan løse et væld af udfordringer. Mængden af opgaver og projekter fra kunderne er stigende, og derfor skal ledelse og organisation også følge med. Jesper Vinthers kompetencer indenfor blandt andet virksomhedsledelse, udvikling af mennesker og organisation samt store erfaring med produktion passer derfor perfekt til Uni-Teks fortsatte udvikling. Dertil kommer Jesper Vinthers internationale kompetencer, der vil kunne støtte kunderelationerne i udlandet og produktionssamarbejdet med Uni-Teks selskab ScanStal i Polen.