Hos Nybolig Bjørn & Ankersen har man igennem flere år rådgivet ejendomsudviklere og bygherrer om konceptualisering, udvikling og afsætning af projektboliger i Randers og omegn.

For at imødekomme stigende efterspørgsel på mæglernes rådgivningskompetencer, øger Nybolig imidlertid nu sit fokus markant på projektsalg og rådgivning. Det sker ved at samle alle Nyboligs aktiviteter på området under forretningsbenet Nybolig Development.

I den forbindelse åbner Nybolig Bjørn & Ankersen nu sit eget dedikerede projektsalgskontor, Nybolig Development Randers. I spidsen for kontoret, som allerede er en etableret aktør på projektmarkedet i Randers, står indehaver Christian Bjørn, som har været ejendomsmægler siden 1988.

»Vi har drevet mæglerforretning i byen i mange år, og har derigennem opbygget et stort kendskab til boligmarkedet – ikke mindst inden for ejendomsudvikling. Vores mæglere er specialister i projektsalg og udlejning, og vi har et godt samarbejde med både landinspektører, advokater og konsulenter. Det er alt sammen med til at sikre, at vi kan hjælpe udviklere med at planlægge og styre deres projekter sikkert og effektiv i mål,« siger Christian Bjørn.