Ole Ditlev har 15. oktober 45-års-jubilæum i Sparekassen Kronjylland.

I 1978 blev han som 20-årig elev i den kronjyske sparekasse, og lige siden har han bestridt forskellige roller i organisationen. Han har været kunderådgiver, afdelingsdirektør i den tidligere afdeling på Randers Sygehus og souschef i afdelingen på Mariagervej.

Siden 2009 har han været afdelingsdirektør i afdelingen i Assentoft. Ole Ditlev er nu den medarbejder i Sparekassen Kronjylland, der har højeste anciennitet, og derfor er det helt naturligt, at han har en stor berøringsflade. Men det skyldes meget mere end de mange års ansættelse. Det er i høj grad hans vindende, venlige og lune væsen, som gør samvær og samtaler med Ole Ditlev livlige og også underfundige.

Ligesom Sparekassen Kronjylland har været en fast bestanddel i størstedelen af hans liv, har idrætten også været det. Han har selv været aktiv håndboldudøver, og han har gennem årene bidraget aktivt i en række udvalg og foreninger og har således været med til at holde gang i idrætten i Randers. Derudover er Ole Ditlev medlem af Rotary, Randers Søndre.

Privat bor Ole Ditlev i Paderup sammen med sin kone, og parret har to børn og fire børnebørn. Udover sporten er det familielivet og rollen som morfar, der fylder i fritiden.

I anledning af jubilæet holder Sparekassen Kronjylland reception i Assentoft afdeling fredag 13. oktober.