Flere politihunde blev sendt rundt i Randers for at snuse, øve og rykke hurtig videre.

Så du også politibilerne, hundene og de mange politifolk mandag før og omkring aftensmadstid?

Så bare rolig. Selvom det måske så lidt voldsomt ud med blå blink og politihunde i fuldt firspring, så var der altså ikke sket noget alvorligt.

“Der var tale om en øvelse, som vores hundeafdeling afholdt.” Det bekræfter Jakob Christiansen, der er kommunikationsrådgiver ved Østjyllands Politi.

VIDEO: Presse-fotos.dk ApS

Øvelsen forgik blandt andet omkring rundkørslerne på Hadsundvej og Ringboulevarden, Mariagervej og Ringboulevarden og på det tidligere kaserneområde. Flere steder blev den inderste stribe af rundkørslen brugt til at parkere både en hvid og en sort kassevogn, mens den blå bil med politihunde i, ofte fik kantet sig ind på siden af tilkørselsvejene.

Senere rykkede politikaravanen ned mod Laksetorvet ved kommunen og flere kilder spottede politiets hunde på vej ud over markerne på Viborgvej, tæt på Kjølvejen. Her parkerede man også i den inderste stribe af rundkørslen.