Lokale Marie Frank optræder på Turbinen i Randers. Nu kan du vinde billetter og vælge mellem en signeret CD eller LP.

Din Avis trækker lod om to billetter til Marie Frank & Udflytternes koncert på Turbinen i Randers 17. november. Vinderen får samtidig muligheden for at vælge mellem en signeret CD eller LP.

Klik på konkurrencen (åbner i nyt vindue) og giv dit svar på spørgsmålet for at komme med i lodtrækningspuljen. Vinderne får direkte besked. Når du deltager i konkurrencen, siger du ja til at modtage nyhedsbrev fra Din Avis Randers.

Konkurrencen er lavet i samarbejde med Marie Frank, der er på turne med sit band, den kalder hun for Undervejs Tour ’23, hvor Randers er sidste stop i år, inden det næste år bliver til Undervejs Tour ’24, hvor turen blandt andet går til Ulstrup, Odense, Aalborg, Hald Ege, Næstved og Kolding.

Udflytterne

Bandet består af Marie Frank, nu også med (mundharpe!) Anders spiller guitarer, banjo og lap steel, mens Thomas Richard (ex-Superheroes) spiller keys og bas og Peter Dombernosky er på trommer & percussion.

Marie Frank kalder sit band for Udflytterne. For Peter helt ny-udflyttet til Ajstrup efter et liv inden for Ringgaden i Aarhus, mens Thomas er flyttet til Dollerup Bakker og har lavet et studie der. Anders og Marie Frank flyttede fra Frederiksbjerg i Aarhus til Langå for 12 år siden.