Julemanden kan godt komme 17. november

Tusindvis af funklende julelys skal atter tændes i Randers City.

Julen begynder 17. november når julemanden og børnene i fællesskab får skabt den helt store magi der skal til.

Stald Ramsdals fine hestevogn sørger for at bringe julemanden sikkert til torvet, ført an af Randersnisserne, mens brandvæsnet i Randers søger for at bringe ham sikkert til tops af træet.

Der er lagt op til, at børnene kan hjælpe til med at få lysene tændt og julen atter kan begynde i Randers City. Det fortæller Pernille Lyager fra Randers Cityforening.

Så det er bare om at få ungerne til at skråle med på: ’Julemand, Julemand, kom nu frem’.

Juletræ fra Nord – øh Helsted

Årets Juletræ kommer fra en privat have i Helsted, og er fældet af Martin fra MK træfældning. Den vil komme op at stå få dage før juletræet tændes.

Når Black Friday får blodet og pengene til at rulle raskere, her 24. november, så kan du også finde julehytterne og julehygge på torvet.

Det er firmaet D*event, med base i Fredericia der står for julehytterne og de har efterlyst lokale handlende, der har lyst til at tage en tørn i træhytterne og jule lidt om torvefolkene i Randers.

Julen tager måneder at forberede, kilometervis af ranker og tusindvis af lys skal tjekkes efter, klargøres og hænges op.

Selve ophængningen foretages på alle tider i døgnet over flere uger, og det har elektrikerne fra John Drejer A/S sørget for.

Julebelysningen er ejet af Randers City Forening, med støtte fra Randers Kommune. Derudover indsamler foreningen årligt bidrag fra butikker, handelslivet og øvrige erhverv og virksomheder i Randers. En frivillig støtte, som er uundværlig for vedligeholdelse og nyindkøb til julebelysningen.