Souschef i Sparekassen Kronjyllands IT-afdeling, Hans Henrik Frederiksen, kan 18. november fejre sin 50-års fødselsdag. Nogen kalder det for det skarpe hjørne, men for Hans Henrik er det ingen sag, for han føler sig kun som en 30-årig indvendig. Den lette og friske tone er kendetegnene for Hans Henrik. Han tager tingene som de kommer og løser udfordringerne en for en og hans rolige og altid venlig omgang med kolleger gør ham til en respekteret kollega, man gerne spørger om råd eller hjælp.

Skive er omdrejningspunktet for Hans Henriks opvækst og liv. Han har gået på handelsskolen i Skive, været salgselev i byen og siden har han taget datamatiker-uddannelsen på IT-akademiet i Skive. Hans uddannelse førte ham først til Sparekassen Balling, siden Sparbank og for 13 år siden til Sparekassen Kronjylland i Randers. Her er han funktionschef for IT-support og souschef for IT-afdelingen.

»Jeg er utroligt glad for at være her. Vi har en rigtig god afdeling, jeg har de bedste kolleger og så er Sparekassen Kronjylland i det hele taget et godt sted at arbejde,« siger Hans Henrik, der regner med at blive i Sparekassen mange år endnu.

Privat er Hans Henrik stadig Skive-dreng, hvor han bor med sin hustru, Heidi, og deres tre teenagere. Han holder sig ung med fodbold, badminton og tennis og når familien tager på ferie, er det ofte for at stå ski.