Efter omkring tre års forlovelse har vært Tine Gøtzsche og forfatter Mads Nygaard giftet sig.

Om der blev sagt ‘ja’, ‘I do’ eller noget helt tredje fremgår ikke. Men på Instagram afslører tidligere nyhedsvært Tine Gøtzsche, der er opvokset i Stevnstrup, at hun er blevet gift med sin kæreste, forfatteren Mads Nygaard, i Skotland.

På det sociale medie har Tine Gøtzsche delt et bryllupsbillede foran et rådhus i Skotland.

»Vi har giftet os i Skotland,« skriver hun til fotoet.

Parret udgav i 2021 bogen ‘Da jeg mødte dig’ – en samling af 11 pars fortællinger om deres møde og vej mod kærligheden.

Selv har Tine Gøtzsche og Mads Nygaard kendt hinanden i årevis, inden et gammelt venskab udviklede sig til kærlighed.

De mødte hinanden tilbage i 1998 gennem en fælles ven og havde et kort romantisk relation til hinanden, inden de skulle videre hver deres vej. Tine Gøtzsche levede alene og blev mor, da hun adopterede sin søn fra Etiopien, mens Mads Nygaard blev gift og fik tre børn.

Da Mads Nygaard var i medierne i 2015 i forbindelse med græsrodsbevægelsen Venligboerne, skrev Tine Gøtzsche ham en besked. Herfra er resten historie, som man siger, og i 2020 blev parret forlovet.

Tine Gøtzsche sagde i 2018 sit faste job på DR op efter 22 års ansættelse for at blive selvstændig og arbejder nu blandt andet som moderator og ordstyrer.

Hun vender dog for en stund tilbage til public service-stationen, når hun sammen med skuespiller og satiriker Rasmus Botoft står i spidsen for DR’s juleshow 16. december.

Over efteråret kunne Tine Gøtzsche ses på TV 2 som en af deltagerne i underholdningsprogrammet ‘Forræder’.

/ritzau/