Fra 15. december er vicekommunaldirektør, Lars Sønderby, konstitueret som direktør for Social- og Arbejdsmarked indtil videre.

Kommunaldirektør Jesper Kaas Schmidt orienterede 11. december Økonomiudvalget i Randers Kommune om konstitueringen af Lars Sønderby. Ved siden af konstitueringen varetager Lars Sønderby fortsat sine andre opgaver som vicekommunaldirektør.

Det skriver Randers Kommune i en pressemeddelelse.

»Jeg vil vurdere social- og arbejdsmarkedsområdets kompleksitet, udfordringer og snitflader, og herefter i januar 2024 lægge en sag i Økonomiudvalget omkring håndteringen af den ledige direktørstilling,« fortæller Jesper Kaas Schmidt.

Årsagen til konstitueringen er, at den nuværende direktør for Social- og Arbejdsmarked, Helene Bækmark, har opsagt sin stilling for at blive administrerende direktør for Sundhedsforvaltningen i Odense Kommune.

mw