Efter næsten 60 år med Peugeot går Tage Thomsen A/S nye veje. Salgskontrakten for nye Peugeot-biler ophørte ved udgangen af 2023 på grund af omkostningstunge krav, men virksomheden fortsætter som autoriseret Peugeot-værksted.

AF LARS NORMAN THOMSEN

Efter næsten 60 års samarbejde med Peugeot har Tage Thomsen A/S valgt ikke at forny salgskontrakten for nye Peugeot biler.

Indehaver Charlie Thomsen, der bor i Assentoft, begrunder beslutningen med, at kravene fra importøren og fabrikken var blevet for omkostningstunge.

»Vi har besluttet at afslutte salget af nye Peugeot-biler ved udgangen af 2023,« siger Charlie Thomsen og tilføjer, at virksomheden vil fokusere på at opretholde et betydeligt udvalg af nyere Peugeot-biler, især inden for person- og varebiler.

Fortsat Peugeot-værksted

En markant ændring i strategien er introduktionen af nyere el-biler fra forskellige mærker.

»Vi vil også udvide vores sortiment med nyere el-biler,« siger Charlie Thomsen og indikerer hermed en tilpasning til den voksende efterspørgsel efter elektrificerede køretøjer.

På trods af ændringerne vil Tage Thomsen A/S fortsætte som autoriseret Peugeot-værksted i både Fausing og Randers.

»Vi vil opretholde vores engagement i at levere autoriseret service,« forsikrer Charlie Thomsen og tilføjer, at pladeværkstedet fortsat vil være fordelsværksted for alle forsikringsselskaber i Fausing og Randers.

Charlie Thomsen beroliger også kunderne med, at de vil møde de velkendte ansigter, da alle nuværende medarbejdere forbliver på deres pladser.

»Vores dedikerede hold vil være det samme,« understreger han.

Beslutningen om at afslutte Peugeot-salgskontrakten markerer en strategisk forandring for Tage Thomsen A/S, men Charlie Thomsen ser positivt på fremtiden.

»Vi tager et skridt i en ny retning, men med bevarelse af vores kerneværdier og fokus på kundeservice,« siger han.