Navne-konkurrence satte gang i finurlighederne fra Benny Knudsen, der kalder sig Spinatfuglen.

Den liggende statue for enden af Østervold bliver ved med at få tankerne i gang hos os fra Randers.

I slutningen af 2023 fandt vi, takket være en masse læsere, ti gode forslag til, hvad vi skulle kalde Bar Roma, statuen på Thors Trappe.

Konkurrencen endte med at kåre det oprindelige navn ’Bar Roma’ som vinderen. 35,9 procent af de afgivne stemmer syntes, det var det bedste af de ti navne.

Der er kommet mange sjove og finurlige indlæg i den anledning. Et af de mere gennemførte ser du på billedet, hvor ’Spinatfuglen’, med det borgerlige navn Benny Knudsen, har skrevet flere vers om Bar Roma, som, han personligt mener, burde have heddet Væltepeter.

»Spinatfuglen kommer af, at jeg af og til skriver nogle teateranmeldelser, men jeg er jo kun amatør udi skriveriet. Jeg har dog formået at skrive og udgive bogen ’IC3 – det sidste danske togdesign’, der blev udgivet af Bane Bøger i 2016. Og så skriver jeg lidt fiktion indimellem – mest til skrivebordsskuffen,« fortæller han til Din Avis.