Danish Crowns nuværende kommunikationsdirektør, Astrid Gade Nielsen, har efter syv år i Danish Crown og en lang og højt anerkendt karriere inden for corporate communication i fødevarebranchen valgt at bruge de sidste år af sit arbejdsliv på at forfølge andre interesser.

Hendes efterfølger bliver Theis Brøgger, der 1. april tiltræder som Vice President for Group Communication & Public Affairs i Danish Crown. Det fremgår af en pressemeddelelse.

»Jeg er overbevist om, at Theis er den rigtige til at stå i spidsen for et kompetent kommunikationsteam og arbejdet med at styrke vores omdømme som en fødevarevirksomhed, der har forpligtet sig til at producere mere bæredygtige fødevarer til verden,« siger Jais Valeur, CEO i Danish Crown, i pressemeddelelsen.

Theis Brøgger bringer 17 års erfaring med sig inden for corporate communication og strategisk omdømmestyring i en international virksomhed.

Han har haft en række stillinger i Arla Foods, blandt andet som direktør for koncernens medierelationer og senest som kommunikationsdirektør og medlem af ledelsen i Arla Foods UK.

gs